Miljö-blöjor med hemleverans

Hemleverans av Svanmärkta Blöjor

Som småbarnsförälder räcker tiden sällan till. Låt oss ta över lite av det jobbiga så du får tid över till det roliga! Vi levererar blöjor mm fraktfritt ända hem till dörren!

Den Svanenmärkta Blöjan Bambo ger optimal komfort för Ditt barn, samtidigt som den minimerar negativ påverkan på miljön. Titta även på vårt Sensitive-sortiment med parfymfria tvättmedel och sköljmedel.

Hemleverans av blöjor

Bambo sätter både omtanken om ditt barn och miljön i första rummet.

Bambo är den nya generationen barnblöjor märkt med Svanen, den officiella miljömärkningen i Skandinavien. Blöjan, som endast innehåller råmaterial som är godkända av SIS-miljömärkning, ger oss möjlighet att tillverka en tunn och komfortabel barnblöja utan att ge avkall på absorbtionskapaciteten.

Bambo är en allt i ett-blöja med sidor av nonwoven. Blöjan har elastisk kardborreförslutning som kan öppnas, flyttas och återförslutas. Ett andningsbart spärrskikt, klätt med textilliknande material förhindrar hudirritationer. Längs med blöjan går läckagebarriärer som minskar risken för sidoläckage. Blöjan skålformas med hjälp av resårer och har midjeresårer fram och bak.