Nyheter

GDPR hos Hemtvätt

Personuppgifter I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du …

Läs mer

Nu har vi kopieringspapper i sortimentet

Skönt att slippa släpa! Äntligen kan du slippa bära hem tunga kartonger med papper. Låt oss sköta det åt er. Vi levererar det hem till din dörr! Enkelt – Bekvämt – Lönsamt

Läs mer

Nu finns Alcogel Handsprit i lager

Bra att ha hemma eller på jobbet i influensatider. Vår Alcogel 75% är en svensktillverkad produkt med i hudskyddsmedel. Flaskan rymmer hela 500 ml och har bekväm pump.

Läs mer

Ny produktbroschyr

Nu kan du beställa hem vår nya produktbroschyr med ett förnyat sortiment. Ring oss eller maila så skickar vi ett ex. per post.

Läs mer

Nya Aloe Vera Produkter

Hårbalsam, Schampo och Bodylotion Se våra nya Aloe Vera Produkter som även kan beställas i ekonomiförpackningar vilket passar bra när man är många i familjen.

Läs mer

Nytt 1-lagers Toalettpapper

Hela 56 m per rulle! Svanmärkt! Vi utökar vårt sortiment med ett nytt Svanmärkt 1-lagers toalettpapper med hela 56 meter per rulle. Levereras i förpackning om 64 rullar. Totalt 3600 m papper.

Läs mer

Is-smältningsmedel

Passa på att beställa nu! Miljöanpassat snö- och isborttagningsmedel för trappor, gångvägar mm. Ej baserat på vägsalt. Skadar inte växter och djur. Ej agressivt mot betong, metall mm.

Läs mer

Ogräsättika

Nu introducerar vi en ny ogräsättika för effektiv och miljövänlig ogräsbekämpning i trädgårdar mm. Ogräsättika används för att ta bort ogräs på hårdgjorda ytor t.ex. stenplattor och stensättningar. Bäst effekt fås på små unga ogräsplantor. Åtgång ca. 2-4 dl/m2. Spädes 1/1 med vatten. Den kan även användas som ett effektivt rengöringsmedel för att avlägsna grön beläggning av alger och mossa. …

Läs mer

Nya produkter: Klotterbort, Kalkbort, Golvpolish mm.

Nu introducerar vi flera nya effektiva produkter såsom Klotterbort, Kalkbort, Golvpolish mm. Alla är dryga och utvecklade för bästa resultat. Välkommen in i butiken!

Läs mer

Fosfatfritt Flytande tvättmedel

Fräsch doft & mjuk tvätt! Nu kan vi erbjuda våra kunder ett Flytande Fosfatfritt Tvättmedel. Tvättmedlet är högkoncentrerat passar bra till både handtvätt och maskintvätt och kan med fördel användas vid förbehandling av fläckar. 20 liter räcker till 500 tvättar i mjukt vatten. Produkten är fri från fosfat och blekmedel.

Läs mer
Sida 1 av 212»