Våra garantier

Nöjda kunder

Nöjda kunder i snart 80 år!

Vi på Havoline-Hemtvätt har gjort livet enklare för svenska hushåll sedan slutet av 1970-talet. Då började vi leverera produkter för rengöring och tvätt till privatpersoner under namnet Hemtvätt. Något som vi gjort till skolor och industrin sedan 1935 under namnet Havoline. Vårt sortiment innehåller det mesta som behövs för hemmet. Tvättmedel för vit- och kulörtvätt, sköljmedel med eller utan parfym samt olika fläckbortmedel för bortagning av en mängt olika typer av fläckar. Dessutom har vi blöjor, toalettpapper, diskmedel och mycket, mycket annat.

Nöjd-Kund-Garanti

Vi levererar ett noggrant utvalt sortiment av produkter. Alla produkter uppfyller högt ställda kvalitetskrav och vår målsättning är 100% nöjda kunder.

Vi garanterar dig att du blir nöjd! Om du mot förmodan skulle bli missnöjd med en av våra produkter så byter vi den eller så får du pengarna tillbaka. Det enda du betalar är det du förbrukat samt eventuell returfrakt.

En bra trygghet för dig som kund, eller hur?

Miljövänliga produkter

Vi på Havoline ställer höga krav på att våra produkter är miljömärkta och att vår distribution är effektiv och klimatsmart.

Våra tvättmedel är fria från Fosfat och Zeolit. Vi var först i Sverige att leverera Svanmärkta blöjor hem till dörren. Våra kemprodukter är dessutom godkända av Naturskyddsföreningen som BRA MILJÖVAL och genom att handla storpack så reduceras den totala åtgången av förpackningsmaterial till ett minimum.