Hemtvätt levererar förbrukningsvaror såsom tvättmedel, diskmedel, toalettpapper, blöjor mm direkt hem till dörren i hela Sverige.

Vi har ett utvalt sortiment av miljöanpassade produkter producerade i Sverige, Finland och Danmark. Produkterna levereras i klimatsmarta familjeförpackningar för att spara på emballage och fraktvolym. 

Du kan enkelt beställa via vår webshop här

eller via vårt kundcenter på 08-758 40 00.

Leveranstid

Vid beställning sker leverans med Hemtvätts lastbilar i Stockholmsområdet och med DHL i övriga Sverige inom 2-5 arbetsdagar om inte annat överenskommits. Leveransen sker till kunds dörr vardagar mellan 8:00-16:00. Leverans sker utan att kontakta dig först. Vid val av telefonavisering tillkommer en dag på leveransen. Leveranstider kan skilja sig beroende på ort, se din leveranstid nedan. DHL levererar inte till postboxar. För att se DHLs leveranstid till din ort, gå in på www.dhlservicecenter.se. Välj Tid & Pris och sedan Tid. I rutan Upphämtningsadress fyller du i 136 50. I rutan Leveransadress fyller du i ditt postnummer.

Leveransvillkor

Alla order placerade på webben levereras fraktfritt inom Sverige vid order över 599 kr inkl. moms. Vi levererar endast inom Sverige. För DHLs övriga tilläggstjänster, kontakta vår kundtjänst för priser. 08-758 40 00.

Full returrätt

Vid eventuella returer kontakta oss på 08-504 103 80. Vi erbjuder full returrätt inom 30 dagar under förutsättning att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej skadad. Returfrakt betalas av kunden. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. När produkten mottagits och returen godkänts av oss krediterar vi ditt konto. Varor som tillverkats, ej är lagerförda eller beställts speciellt för dig kan ej returneras. Vid retur utan kontakt vår reklamationsavdelning har du som avsändare ansvar för eventuella kostnader och förluster. Hemtvätt kommer inte att lösa ut paket mot postförskott

Reklamationer

Synlig transportskada eller paket som saknas måste anmälas direkt vid mottagandet till chauffören och till vår reklamationsavdelning på 08-504 103 80. Om skadan ej är synlig på ytterförpackning, ska skadan anmälas till oss inom 48 timmar efter mottagen leverans. Efter denna tid utgår ej ersättning.

Betalningsvillkor

Faktura 15 dagar netto. Vid betalning efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta med 12%. Betalningspåminnelser debiteras enligt lagstadgad avgift med 60 kr. Sedvanlig kreditprövning innan leverans tillämpas. Vi vänder oss i huvudsak till privata kunder.  Vårt bankgironummer för betalningar är 5970-7042, utan OCR.

Priser

Alla priser anges i första hand i SEK och inklusive moms. För offert gällande större volymer ring vår kundservice på 08-758 40 00 så hjälper vi dig!

Personuppgifter

I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av Hemtvätt och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Hemtvätt använder uppgifter från kundregistret för utskick om våra produkter. Du kan när som helst avbryta din prenumeration av nyhetsbrev, antingen via länken i nyhetsbrevet eller genom att kontakta vår kundservice.

Vi förbehåller oss rätten att annullera order som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Läs gärna Datainspektionens information om integriteten, GDPR, till dig som är kund här.

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen